Harroni kamerat fikse, kërcënimi i vërtetë për shkelësit e trafikut vjen nga qielli

Patrullat e policisë pëlqejnë të ankorohen në fund të një pjese të drejtë dhe kështu të kapin shkelësit përmes shikimit të radarit, por tani atyre u është dhënë një përforcim.

 

Kamerat e shpejtësisë janë bërë një faktor vendimtar në ndalimin e personave që lëvizin me veturat e tyre me shpejtësi të madhe, dhe tani një dron është bashkuar me ta.

Përdoret nga forcat e rendit në Poloni, dhe në mënyrë shumë efektive.

Pas kamerave të maskuara, përgjuesve të pashënuar dhe madje edhe helikopterëve, ishte radha e dronëve.

Në këtë rast të veçantë, droni përdoret për të zbuluar shkelësit që kalojnë mbi një vijë të plotë të dyfishtë. Pasi droni i kap në veprim, një patrullë policie del nga vendi se ku është fshehur dhe ndalon automjetin.

Dronët e punës janë bërë gjithnjë e më shumë ndihmës të zakonshëm në një sërë punësh, nga të mbikëqyrurit deri te pjesëmarrja në projekte të infrastrukturës siç janë vendosja e rrjeteve elektrike midis linjave të energjisë.

Fatkeqësisht për të gjithë shkelësit, dronët gjithashtu po bëhen më të zakonshëm në detyrat e policisë. 

Related posts

Njihuni me pesë veturat të cilat janë emëruar sipas një qyteti

D V

Këto janë veturat më të njohura në TikTok

D V

Zyrtare, arrin Nissani i ri Z

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com