Heshtje në ASH për uzurpimet në Çarshinë e vjetër nga Zudi Koka

Shkup, 13 tetor – Kryetari i Shkupit të vjetër – Çairit dhe kandidat i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) edhe për një mandat, Visar Ganiu para dhjetë dite duke debatuar në Programin 200 në Tv Alsat, shtangu kundër-kandidatin e tij na koalicioni Alternativa-ASH, Bekim Sali duke e sfiduar publikisht të tregon se kush e ka uzurpuar pronën publike në Çarshinë e vjetër të Shkupit.

“Si t’iu besojnë ju popullata kur bartësi i listës së këshilltarëve tuaj Zudi Enuz – Koka e bllokon parkingun e Çarshisë së Shkupit. Midis Çarshisë vendos mur betoni, ndërsa ju talleshit me murin në Çairçankë. Me këtë duhet me u qesh, kjo është për tu qarë. Si t’iu besojë populli ju se do e rregulloni Çarshinë kur i ati i tij (Zudi Enus Koka) del e bllokon Çarshinë, shikoni çfarë ndërton, hyrejen e Çarshisë e bllokon. Si t’iu besojë popullata ju”, ka sfiduar publikisht Ganiu, kundër-kandidatin e tij, por edhe bartësin e listës së këshilltarëve dhe kryetarin e degës së ASH-së në Çair, Zudi Enus – Koka, për një debat më të gjerë mbi uzurpimin e hapësirave publike.

Në mungesë të një përgjigje, Bekim Sali u tregua se është njeri që lë në gjysmë të betejës shokët e tij, duke u distancuar nga bartësi i listë së tij për këshilltar.

Related posts

MUÇA: Me 17 tetor të rrethojmë numrin 3 dhe të festojmë fitoren bindëse të Visarit në rrethin e parë

D V

Arifi: Do të vendosim një ndërrim në shkollat fillore

D V

Mickoski: Kur të thotë Zaevi se BE-në do të sjell në shtet, populli saktë e dinë se nuk e flet të vërtetën

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More