Agjencia Zhurnal.mk

Hulumtim/Liderët ballkanik nuk përmbushin zotimet (Video)

Shkup, 20 shtator – Në një hulumtim të publikuar sot është konstatuar se liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor nuk po i përmbushin të gjitha zotimet e dhëna në samitet me vendet e Bashkimit Europian.

Ndërkaq, për Kosovën thuhet se ka ngecje në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...