Agjencia Zhurnal.mk

“I pari deri në maje” në Vodno

Shkup, 19 maj – Edicioni i shtatë i ngjarjes më të madhe sportive malore në rajon “I pari deri në maje” do të mbahet sot në Malin Vodno.

“Ngjarja e preferuar e shkupjanëve edhe këtë vit në program i ka garat në vrapim malor, çiklizëm malor, tim-bilding garë për kompanitë, si dhe piknik tradicional te caku në maje, pas përfundimit të garave në të cilin është paraparë program muzikor dhe ceremoni për shpalljen e fituesve”, kumtoi Shoqata për sport dhe rekreacion” “I pari deri në maje”.

Nga Shoqata potencuan se këtë vit pritet të marrin pjesë mbi dy mijë garues me numër më të madhe të pjesëmarrësve prej vendeve të huaja deri më tani.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...