Teknologji

I pari lexues Blu-ray Curtis Mathes CMMBX130 për 99$

Zhurnal Ads

Lexues të rinj Blu-ray po dalin përditë siç duket, por nuk kemi parë ndonjë që të ishte poshtë kufirit të 100$. Por tani duket se jemi me fat me ofertën e fundit të Curtis Mathes, CMMBX130.

I ofruar nga Meijer, lexuesi i ri Blu-ray mund të lexojë disqe Blu-ray 1080p dhe DVD të rregullta. Pjesët dalëse përfshijnë një audio digjitale optike, një kompozite dhe HDMI 1.3.

Specifikat e tjera përfshijnë konvertues audio 24-bit 192kHz, një procesor BroadCom 7440 dhe një konvertues digjital-në-analog 11-bit 108mHz. Ka gjithashtu një portë rrjeti për të shkarkuar të rejat e fundit të programit të fabrikës. Çmimi për lexuesin Blu-ray është aktualisht vetëm 99$.

Postime të ngjashme

Oracle thuhet se është e interesuar të blejë TikTok-un

admin

iPhone 12 Pro lejon që njerëzit të verbër ‘të shohin’ të tjerët përreth tyre

S.B.

Messenger do iu njoftojë kur dikush ua bën ‘screenshot’ bisedën

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...