Idri Istrefi: Struga është bastion i luftës kundër korrupsionit dhe keqpërdorimeve

Shkup, 29 shtator – Në Koroshishtën e njerëzve punëtorë –Dhamë zotimet tona: Më shumë pastërti për fshatin, pa deponi të egra dhe me punonjës që kujdesen, më shumë rrugë të asfaltuara dhe të ndriçuara, më shumë hapësira për fëmijët, siguri në shkolla për nxënësit me hapësira te rregulluara, etj. Takuam njerëz të mirë, që na mirëpritën vetëm e vetëm për një arsye, për sinqertetin tonë, për pastërtinë tonë të ndërgjegjes dhe veprimtarisë sonë të deritanishme.

Ikëm nga Koroshishta me bindjen se jo vetëm ky vendbanim, po e gjithë Struga është një bastion kundër korrupsionit dhe keqpërdorimeve me pushtetin. Faleminderit #Koroshishtë!#votopastër#rretho6.

Në Koroshishtën e njerëzve punëtorë –Dhamë zotimet tona:Më shumë pastërti për fshatin, pa deponi të egra dhe me…

Posted by Idri Istrefi on Wednesday, September 29, 2021

Related posts

Ziadin Sela: Kumanova do ta vazhdoj ndryshimin

D V

Mbështetje madhështore për Mahir Ziberin në fshatin LLërcë

D V

Nesër fillon fushata zgjedhore, për kryetarë komune garojnë 301 persona

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More