Agjencia Zhurnal.mk

Ilir Hasani: Ulja e rrogave do ketë pasoja të paparashikueshme

Shkup, 22 mars, Zhurnal.mk – Propozimi i ish kryeministrit Zoran Zaev për zyrtarët në nivel shtetëror dhe lokal, kryeministër, zv. kryeministrat, udhëheqësit, gjyqtarët, prokurorët, të marrin pagë minimale prej 14.500 denarë për muajt prill dhe maj ka hasur në reagime të shumta, mes tyre vjen reagimi edhe nga drejtori i Klinikes për Traumatologji, Ilir Hasanit i cili në fejsbuk profilin e tij shkroi.

“Në një moment, kur qeveritë e shteteve të tjera mundohen me çdo kusht të lehtësojnë jetën e qytetarëve të tyre, zvogëlimi i rrogave të administratës publike do të ishte një barrë e rëndë që kjo shoqëri në këtë moment nuk mund ta mbaj.

Një gjë e tillë nuk do të ishte vetëm demotivuese për një shoqëri të izoluar në karantinë, por do të kishte pasoja te paparashikueshme. Na duhet motivim dhe ndjenja e sigurisë dhe kujdesit nga shteti. Jo demotivim.”, thekson doktor, Ilir Hasani.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...