Agjencia Zhurnal.mk

Inspektorati tregon përse uji është i kuq në lumin Serava

Shkup, 18 janar – Ministria e Mjedisit informon se inspektorët kanë dalë në terren për të kryer inspektimin urgjent përgjatë lumit në Karposh pasi banorët vendas alarmuan dhe njoftuan ndotjen e tij.

Sot në rrjetet social u shpërndanë foto të lumit Serava ku shihet se uji është i kuq i errët.

Nga Ministria kompetente thonë se informacione të mëtejshme mbi arsyet e kësaj do të publikohen pasi të jetë përpiluar raporti i inspektimit të jashtëzakonshëm

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...