Agjencia Zhurnal.mk

“Instagram”, janë ekspozuar të dhënat e 50 milionë njerëzve të famshëm

Adresat e email-it dhe numrat e telefonit të miliona personaliteteve dhe njerëzve me ndikim në “Instagram” raportohet të jenë ekspozuar.

Mësohet se të dhënat ruheshin në një databazë të pambrojtur online dhe përmbanin rekordet e disa prej përdoruesve më të famshëm të “Instagram”.

Plot 49 milionë rekorde të njerëzve të famshëm, mes të cilëve shumë bloger, ndodheshin në databazën që thuhet është krijuar nga një firmë e quajtur Chtrbox nga India.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...