Instagram ka zgjatur kohën e ‘Reels’

Rrjeti social Instagram ka dyfishuar gjatësinë e mëparshme të klipeve te Instagram Reels.

 

Përdoruesit e Instagram Reels tani mund të regjistrojnë dhe postojnë një klip deri në 60 sekonda, ndërsa më parë gjatësia ishte e kufizuar në 30 sekonda.

Kujtojmë, Instagram Reels në fillimin e tij, dmth gati një vit më parë, mund të ishte i gjatë vetëm 15 sekonda.

Është e qartë se Instagram dëshiron të bëjë më shumë “hapësirë” për krijuesit e përmbajtjes me lëvizjet e tij.

TikTok e rriti gjatësinë e klipit nga një në tre minuta pak më parë, gjë që u dha krijuesve më shumë liri. Kjo gjatësi e klipeve është veçanërisht e dobishme për të gjiruar klipe, si dhe për të shfaqur ‘storie’ të ndryshme.

Related posts

Super jahti me pishinë, saunë, kinema 3D të hapur dhe shumëçka tjetër

Redaksia

WhatsApp lançoi mesazhet që mund të shikohen vetëm njëherë

Lea Muslija

A mund të jetë ky “plantacion solar” një zgjidhje për ndryshimin e klimës?

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com