Instagram tani mund të përkthejë automatikisht tekstin në ‘storie’

Instagram ka qenë në gjendje të përkthejë tekstin në postime dhe përshkrime që nga viti 2016, dhe tani ka marrë një mundësi tjetër të ngjashme.

 

Instagram u ka ofruar përdoruesve mundësinë e përkthimit automatik të tekstit si pjesë e ‘storieve’.

Kurdoherë që një gjuhë e huaj zbulohet në një postim, përdoruesit do t’i tregohet opsioni “Shih përkthimin” në këndin e sipërm të majtë të ekranit.

Përdoruesit mund të prekin opsionin dhe më pas një përkthim i tekstit të shtypur do të shfaqet në pjesën e poshtme. Opsioni i ri do të jetë i disponueshëm në të gjithë botën dhe aktualisht mbështet më shumë se 90 gjuhë.

Kujtojmë, Instagram që nga viti 2016 ofron përkthim automatik të komenteve, përshkrimeve, biografive dhe postimeve të përdoruesve.

Përkthimi audio nuk është i disponueshëm në këtë kohë, por ky opsion pritet të vjen shumë shpejt.

Related posts

Ja se si mund ta kontrolloni nëse telefoni juaj është i papërshkueshëm nga uji – pa përdorur as edhe një pikë uji!

D V

Teknologji e re e leximit për personat e verbër dhe me shikim të dobësuar në bibliotekat e Vjenës

D V

iPhone i ri mund të ketë një ekran gjithmonë të ndezur si Apple Watch

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com