Agjencia Zhurnal.mk

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë: Ta mundim koronavirusin me kujdes e jo me frikë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë vazhdimisht bën thirrje për kujdes dhe jo frikë ndaj koronavirusit.

Edhe njëherë nëpërmjet një komunatikate IKSHP-ja kërkon që t’u përmbahemi rekomandimeve të tyre.

Duke iu përmbajtur rekomandimeve të Institutit Kombëtar ju mund ta parandaloni sëmundjen!

-PA SHTRËNGIM DUARSH!

-PA PËRQAFIME!

-QËNDRONI NË DISTANCË NGA NJËRI TJETRI SË PAKU 2 METRA LARG!

-LANI DUART SA MË SHPESH ME UJË E SAPUN!

-AJROSNI SHTËPINË DHE MBANI HIGJIENĒN PERSONALE DHE HIGJIENËN E SHTËPISË!

-KUR TESHTINI, MBULONI GOJËN ME GROPËZËN E BËRRYLIT APO ME FACULETË!

-TË MOSHUARIT DHE PERSONAT ME SËMUNDJE KRONIKE TË QËNDROJNË NË SHTËPI!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...