Maqedoni

Intensiteti i trafikut mesatar jashtë mjediseve urbane

Zhurnal Ads

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur. Në vendkalimet kufitare, nga e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Nga LAMM rekomandojnë shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Postime të ngjashme

Bie interesimi për përdorimin e vauçerëve për turizëm

XH,I

Protugjer pozitiv me Covid-19, seanca për “Titanik” prolongohet

XH,I

OPH: Të mos ketë kufizime dhe zgjidhje alternative për punën e hotelierëve të dielave

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...