iPad Mini i ri ka probleme me ekranin?

Sipas disa përdoruesve, ekrani i iPad mini ka njollë dhe shtrembërim, siç ankohen përdoruesit e tij në Reddit. Ky efekt i padëshirueshëm ndodh kur ekrani kthehet në orientimin e portretit. 

Një përdorues demonstroi efektin në një video në YouTube.

Siç shihet në të, nuk shfaqet në zonën e shtypur, por mbi të.

Sipas Apple, ky efekt është normal për ekranet LCD. Këto ekrane do të përditësoheshin njëri pas tjetrit. 

Related posts

Nëse ende nuk po ju funksionon Snapchat, kështu mund ta rregulloni vetë

D V

Ja kur do të shfaqet Samsung One UI 4 në Android 12

D V

Në Iran zhvillohet aplikacioni që ndihmon të rinjtë në gjetjen e fatit të tyre, ka disa rregulla që gjithqysh duhet të respektohen

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More