iPhone 13 Pro: Modaliteti 120 Hz nuk punon me shumë aplikacione

Aplikacione të shumta nuk mund të shfrytëzojnë potencialin e plotë të rritjes së shkallës së rifreskimit.

Ekrani i ri OLED me një ritëm të rifreskimit prej 120 Hz është një nga risitë kryesore të modeleve të reja iPhone 13 Pro. Tani rezulton, megjithatë, se shumë aplikacione nuk mbështesin aspak shkallën e lartë të rifreskimit dhe kështu zvogëlojnë përvojën e përdoruesit.

Aplikacionet e Apple, si dhe aplikacionet e sistemit iOS mund të shfaqin të gjithë përmbajtjen e tyre në 120 Hz. Me aplikacionet e palëve të treta, gjërat janë pak më ndryshe. Shumë prej tyre nuk arrijnë të përfitojnë nga shkalla e rritur e rifreskimit.

Disa përmbajtje dhe animacione nuk lejojnë një normë rifreskimi më të lartë se 60 Hz. Sidoqoftë, rrotullimi dhe shumica e animacioneve të bazuara në sistem janë luajtur tashmë deri në 120 Hz, siç raportohet nga 9to5mac .

Në një informacion të dhënë, Apple deklaroi se disa aplikacione duhet të rregullohen në mënyrë që të përdoret gjerësia e brezit të plotë të shkallës së përshtatjes së freskimit – nga 10 në 120 Hz.

Related posts

Mblodhi miliona dollarë me premtimin se do të sillte një “smartphone revolucionar”, por nuk arriti kurrë – amerikani përfundon në gjyq

D V

Një kanal në Amsterdam tanimë ka një urë të shtypur 3D

D V

Bien përkohësisht ueb-faqet e disa kompanive botërore

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More