Agjencia Zhurnal.mk

Ishte e vdekur për 27 minuta, gruaja tregon çfarë pa në botën tjetër

Një grua në SHBA i shkroi një shënim të frikshëm familjes së saj, duke iu thënë se kishte qenë në parajsë pasi vdiq për 27 minuta, para se të rikthehej në jetë me ndihmën e pajisjeve.

Tina Hines, nga Phoenix, Arizona, pësoi sulm kardiak në shkurt të vitit 2018″>2018, përderisa po bëhej gati të shkonte në hiking bashkë me burrin e saj Brian.

Ajo ra në tokë dhe Brian i dha ndihmën e parë, duke e kthyer në jetë dy herë para se emergjenca të arrinte në vendin e ngjarjes.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...