Agjencia Zhurnal.mk

Italia nis testimin e vaksinës anti-COVID te njerëzit

Shkup, 1 gusht, Zhurnal.mk – Pas gjunjëzimit që i bëri COVID-19, Italia nisi sot eksperimentimin e vaksinës anti-COVID te njerëzit.

Vaksina është prodhuar nga kompania bio-tecnologjike italiana ReiThera dhe do të provohet tek 90 persona të shëndetshëm.

45 persona do të jenë në moshës nga 18 vjeç deri në 55 vjeç e 45 të tjerë nga 65 vjeç deri në 85 vjeç. 6 grupe do të jenë të ndarë nga 15 persona të cilat do të marrin nga 3 doza të saj.

Elsperimentimi do të kryhet në Instutin e Sëmundjeve Infektive Spallanzani në Romë e mbështetur nga Ministria Italiane e Shëndetësisë dhe nga sistemi shëndetësor i rajonit të Lazios.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!