Agjencia Zhurnal.mk

Ja arsyet që shkaktojnë rënien e flokëve

Shumë njerëz vuajnë nga humbja dhe rënia e flokëv dhe pyetja e tyre e shpeshtë është se a egzsiton një zgjidhje për këtë problem.Nëse keni këtë problem, nuk jeni vetëm. Rënia e flokëve është një problem që bartet nga burra dhe gra. Zakonisht humbja e flokëve është parë si sëmundje që bartet vetëm nga meshkujt, por në fakt, rreth 40% e grave vuajnë nga i njejti problem.

Plakja, luhatje hormonale, medikamentet e ndryshme, mos marrja e vitaminave të mjaftueshme, sëmundje të ndryshme si (diabeti), stresi, dhe shumë faktorë të tjerë mund të shkaktojnë në humbje të flokve, raporton “WHBM”, transmenton lajmi.net.

Po ashtu, humbja e flokëve mund të jetë shenjë e sëmundjes të celiasit, dhe të intolerancës ndaj glukozës. Ja se çfarë duhet të merrni dhe të ushqeheni në rast se përballeni me humbje të flokëve.

Hekur (posaqërisht gratë)

Zink

Vitamina B ( B5, B6, biotin dhe B12)

Vitamine C

Aloe Vera

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...