Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Ja kush janë tre deputetët e LDK-së që votuan kundër rrëzimit të qeverisë Kurti

Tre deputetë të Kuvendit të Kosovës nga LDK-ja, përfshirë Vjosa Osmanin, kanë votuar kundër rrëzimit të Qeverisë. Dy deputetë që kanë votuar kundër janë Haxhi Avdyli dhe Ardian Shala.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!