Agjencia Zhurnal.mk

Ja nëntë viktimat e tragjedisë që helikopterit ku humbi jetën Kobe Bryant

Në aksidentin ajror ku gjeti vdekjen Kobe Bryant bashkë me të bijën Gianna Maria Onore, gjetën vdekjen dhe Pajton Çester e Alisha Altobeli, shoqe të skuadrës së Xhanës, ku Alisia udhëtonte bashkë me prindërit. Bashkë me asistenten e skuadrës së vajzave, ishte edhe piloti i helikopterit.

Helikopteri Bryant
Helikopteri Bryant

Kobi Brajant, legjendë e NBA-së

Gianna Maria Onore Bryant, vajza e dytë e Kobit e lindur në vitin 2006 dhe konsiderohej një nga yjet e ardhshëm të basketbollit të femrave.

John Altobelli, trajner bejsbolli. Ishte 56 vjeç.

Keri Altobelli, bashkëshortja e John.

Alyssa Altobelli, 13 vjeç, shoqe skuadre me Xhanën në Mamba Sports.

Payton Chester, shoqe e skuadës së Xhanës dhe Alishas.

Sarah Chester, e ëma e Payton, fqinje e familjes Bryant.

Christina Mauser, 38-vjeç, asistete-trajnere që punonte për akademinë e themeluar nga Kobi.

Ara Zobayan, 50 vjeç, piloti ekpert i Island Express Helicopters.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...