Ja opcionet që i ofrohen qytetarëve ditën e votimit

nga Xh M

Shkup, 12 prill – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot pasdite me short e ka përcaktuar renditjen e listave të kandidatëve për deputetë të partive dhe koalicioneve për zgjedhjet e 8 majit.

Numri 1 është Koalicioni për Ardhmërinë Evropiane i udhëhequr nga LSDM,

Numri 2 – Koalicioni “Maqedonia juaj” e udhëhequr nga VMRO-DPMNE,

Numri 3 – Koalicioni “Fuqishëm për Maqedoninë” i udhëhequr nga GROM,

Numri 4 – Koalicioni i partive shqiptare “Frontit Evropian”,

Numri 5 – E Majta,

Numri 6 – Koalicioni shqiptar “VLEN”,

Numri 7 – Lëvizja ZNAM – “Për Maqedoninë tonë”,

Numri 8 – Maqedonia e Bashkuar,

Numri 9 – Alternativa e re,

Numri 10 – Avaja,

Numri 11 – Lëvizja Qytetare Evropiane,

Numri 12 – Listat e treta e epokës së Maqedonisë/Listat e pavarura maqedonase,

Numër 13 – Partia juaj,

Numër 14 – Atdheu Maqedonia,

Numri 15 – E djathta,

Numri 16 – Demokratët dhe

Numri 17 – Partia e Punëtorëve.

Pas shortit, siç njoftoi kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski, do të përpilohet procesverbal dhe sipas nenit 69 paragrafi 2, lista e përcaktuar do të publikohet në shtypin ditor, jo më vonë se 23 ditë para ditës së caktuar. mbajtjen e zgjedhjeve. Zgjedhjet parlamentare do të mbahen më 8 maj, kur pritet të mbahet edhe raundi i dytë i zgjedhjeve presidenciale.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

Regjistrohu

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More