Agjencia Zhurnal.mk

Jakimovski: Duhet të ketë drejtësi, por unë shoh vetëm zbatim selektiv të ligjit dhe drejtësisë

Shkup, 29 shtator – Duhet të ketë drejtësi dhe sistemi duhet të funksionojë, por këtu mund të kujtoj një sërë shembujsh të drejtësisë selektive. Arsyeja kryesore për krijimin e PSP ishte krimi dhe korrupsioni. Për shembull, në rastin e Mercedes, nuk ka as krim as korrupsion, tha Stevce Jakimovski, njeriu i parë i GROM.

Jakimovski gjithashtu iu referua çështjes së Katica Janeva dhe Bojan Jovanovski.

Këtu do të përmend rastin e Reket dhe këtu është shumë e dukshme që ai nuk ka as të drejtë dhe as drejtësi. Kishte njohuri të qartë se ky është fundi i Janevës dhe Jovanovskit. Këtu me PSP-në, nuk e di se çfarë pritej. Tani shohim që ata morën bonuse, por u klasifikuan të informuar, si është e mundur. PSP është bërë një institucion pa kontroll, i krijuar jashtë Kushtetutës, tha Jakimovski.

Jakimovski vuri në dukje se një PSP e tillë në të cilën besohej dhe investohej aq shumë për të filluar dhe përfunduar me një rast të tillë siç po e mposht Mercedes.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...