Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Jakimovski: Jam kampion për kryetarët e LSDM-së

Shkup, 9 shkurt – Ajo që është Maradona në futboll është Stevçe Jakimovski për kryetarët e LSDM – kështu reagoi udhëheqësi i GROM dhe ish-kryetari i Karposhit pasi u akuzua nga kryetari i Qendrës Sasha Bogdanoviq se i la borxhe pasardhësit të tij Stefan Bogoev.

“Ai thotë se kolegu i tij nga Komuna e Karposhit trashëgoi borxhe nga kryetari i mëparshëm (jam unë) dhe kjo është arsyeja pse qeveria i dha 4 milion euro në mënyrë që të mos zgjidhte problemet e paraardhësit por të angazhohej në projekte të reja. Shikoni të pasur! Ata do të zgjidhnin problemet e mia! Cilin problem do të zgjidhin? Unë kam bërë kanalizime kudo (fekale dhe atmosferike). Të gjitha rrugët janë të asfaltuara. Unë lashë 10 shkolla të rinovuara plotësisht, nga dhjetë ndërtesa në kopshte, tetë u rindërtuan, të gjitha llambat janë të reja dhe ekonomike”, shkroi Jakimovski në Facebook.

Ai shton se Komuna e Karposhit në vitin 2016 dhe 2017 ka gjeneruar të hyra prej 22 milion euro, ndërsa sot të hyrat janë 6 milion euro.

“Pra, për tre vjet ka më pak të mbledhura 15 milion euro. Këtu qëndron problemi juaj, në injorancën dhe paaftësinë tuaj për të mbledhur të ardhurat tuaja. A do të zgjidhnin problemet e mia? Problemet e kujt zgjidh Zllatko Marin? Për shembull, Ivica Konevski la 4 milion euro në llogarinë e tij dhe me sa dëgjoj ai aktualisht ka gati 7 milion euro në llogarinë e tij dhe nuk di si t’i shpenzojë sepse nuk ka projekte. Kështu që unë do t’ju tregoj diçka që duhet të mbani mend. Ajo që është Maradona në futboll është Stevçe Jakimovski për kryetarët e LSDM”, thotë Jakimovski.

Postime të ngjashme

Llajka: Vala e nxehtësisë ndikon edhe ndaj kafshëve, qytetarët të kenë kujdes me kanakarët e tyre

Z H

Normalizohet komunikacioni hekurudhor, makinistët e kanë ndërprerë bojkotin

Z H

Sllovenia dërgon 16 automjete dhe 46 zjarrfikës

Z H

Promovohet pulla postare kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Z H

Zhurnal mëson / Pas 22 viteve, Policia Pyjore në Shkup me udhëheqës shqiptar

R Zh

Lëshohet në përdorim aplikacioni CommoPass për udhëtim jashtë vendit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...