Agjencia Zhurnal.mk

Jancev pret që vendkalimi kufitar Pulevac për në Greqi të përfundojë për 2-3 vjet

Kavadar, 17 tetor – Bisedimet me Republikën e Greqisë dhe Qeverinë tonë janë intensive. Vitin e ardhshëm, projekti i plotë për ndërtimin e bajpasit do të vendoset së bashku me lidhjen me pikën kufitare.

Është përfshirë në Marrëveshjen e Prespës, nuk ka shpëtim nga ajo punë. Me lehtësimin e situatës me pandeminë, projektet janë gati, është aprovuar, do të tenderohet dhe mendoj se shumë shpejt ajo punë mund të jetë.

Parashikimi im është që për dy deri në tre vjet, ne do të kemi një kalim të plotë kufitar me një bajpas, që do të thotë siguri më e madhe dhe mbrojtje më e madhe e mjedisit, tha kryetari i Kavadarit Mitko Jancev në lidhje me vendkalimin e ri kufitar Pulevac me Greqinë.

Si pjesë e ndërtimit intensiv komunal, sot u asfaltua rruga “Ilcho Dimov” në fshatin Vatasha, në të cilën, siç tha Jancev pothuajse nuk ka rrugë për asfaltim.

Ai kujtoi se komuna përmes Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, me një grant, nën-hua të Ministrisë së Financave, përmes Bankës Botërore, mori 1 milion e 150 mijë euro për rivitalizimin e rrugëve të tjera.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...