Maqedoni TOP LAJM

Jane Milanov zgjidhet ushtrues detyre kryetar komune në Shtip

Zhurnal Ads

Shtip, 14 tetor – Këshilltarët sot në seancën e 40-të online të Këshillit të Komunës Shtip zgjodhën Jane Milanov si kryetar të përkohshëm të Komunës, i cili më parë kryen funksionin e nënkryetarit pas largimit të Blagoj Bochvarski në postin e Ministrit për transport dhe lidhje.

Milanov ishte propozimi i vetëm për këtë funksion i propozuar nga një këshilltar në Këshillin e Komunës së Shtipit dhe nga shumica e këshilltarëve ai u zgjodh unanimisht.

Milanov pozicionin e ushtruesit të detyrës kryetari i Komunës së Shtipit do ta kryejë atë deri në zgjedhjet e parakohshme për kryetar komune, të cilat do të mbahen më 13 dhe 27 dhjetor

Milanov theksoi sot para gazetarëve se do të vazhdojë me projektet aktuale dhe obligimet e përditshme të vetëqeverisjes lokale në mënyrë që të funksionojë mirë qyteti.

Postime të ngjashme

Arsovski: Emërimet e tjera do të bëhen me konkurse publike

XH,I

Zaev-Gallouei: Avancim i bashkëpunimit me Mbretërinë e Bashkuar një nga prioritetet e Maqedonisë së Veriut

T E

Qeveria pritet të zgjidhë problemin me qytetarët që u dëmtuan nga “Eurostandard Bank”

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...