Janë regjistruar 1.212.339 persona, 378.033 familje dhe 516.787 banesa

Shkup, 20 shtator – Gjithsej 1.212.339 persona, 378.033 familje dhe 516.787 banesa janë regjistruar deri në ora 20 të ditës së djeshme, njoftoi sot Enti Shtetërore i Statistikave.

Mundësia për vetregjistrim të personave jashtë vendit, nga ana tjetër, është përdorur deri më tani nga 193.982 persona.

Regjistrimi i popullsisë, familjeve dhe banesave në Republikën e Maqedonisë të Veriut, i cili filloi zyrtarisht më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator. 

Related posts

Në aeroportin “Shën Apostul Pali” arritën turistët e parë nga Holanda

D V

Arifi: Partneriteti me SHBA-në është një faktor esencial dhe strategjik drejt konsolidimit demokratik

D V

Zaev: Gjuha dhe identiteti maqedonas janë jashtë negociatave, nuk kemi dilema për gjithçka të bisedojmë me opozitë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More