Agjencia Zhurnal.mk

Janë siguruar 61 njësi të plazmës së gjakut për trajtimin e pacientëve me Covid-19

Shkup, 3 gusht – Zhurnal.mk – Nga ministria e Shëndetësisë kanë njoftuar se deri më tani janë siguruar 61 njësi të plazmës së gjakut për trajtimin e pacientëve me Covid-19.

“Plazmë të gjakut, jep, mund të dhurojë personi që është shëruar nga koronavirusi.- Le të bëhemi humanë dhe të ndihmojmë pacientët që ende luftojnë me këtë virus të paparashikuar. Të tregojmë kujdesin tonë, të dhurojmë dhe të shpëtojmë jetë njeriu. Bëj apel për solidaritet, sepse nuk ka asgjë më të rëndësishme se shëndeti i jonë dhe shëndeti i të dashurve tanë!”,kanë njoftuar nga Ministria Shëndetësisë.

Nga MSH gjithashtu kanë shpërndarë një link, ku shpjegohet se si mund të dhurohet plazmë gjaku.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...