Agjencia Zhurnal.mk

Janë zhdukur 8 alpinistë në Himalaje

8 alpinistë janë zhdukur gjatë ngjitjes në Himalaje në Indi. Mësohet se grupi i alpinistëve përbëhej nga katër britanikë, dy amerikanë, një australian dhe një indian u zhdukën gjatë ekspeditës së tyre, njofton Opinion.al.

Në ekspeditë morën pjesë 12 alpinistë, të cilët u nisën nga fshati Munsiyari më 13 maj. Por 12 ditë më vonë, më 25 maj, vetëm katër prej grupit u kthyen në kampin bazë.

Sipas të dhënave grupi duhet të mblidhje në kampin bazë ndodhet në lartësi prej 6,500 metra mbi nivelin e detit, më 26 maj.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...