Agjencia Zhurnal.mk

Jankullovski mbron propozimin për sindikatën e re

Shkup, 24 janar – Rektori i Universitetit Shën Kirili dhe Metodi, Nikolla Jankullovski, mbetet në qëndrimin se janë të pabaza sulmet për marrëveshjen kolektive dhe formimin e një organizate të re të sindikatave. Për akuzat e Sindikatës së pavarur akademike, për tentimin për ndërhyrje në organizimin sindikal, nga ana e rektorit dhe të Ministrisë së Arsimit Jankullovski pohon se nuk bëjnë presion, por edhe se shansi i rritjes së pagës për 10%, nuk duhet lëshuar.

Tani për shkak të periudhës së shkurtër, ne bashkë me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës kishim takim të përbashkët me ministrin, dhe ne rektorët e universiteteve publike, vendosëm tani të jetë vetëm kjo pikë ndërsa në të ardhmen kuptohet që kjo marrëveshje kolektive do të zgjerohet me pika të tjera- deklaroi Nikolla Jankullovski- rektor i USHKM.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...