Agjencia Zhurnal.mk

Jap dorëheqje të pakthyeshme nga “Aleanca Për Shqiptarët” Neshat Ademi

Shkup, 25 janar, Zhurnal.mk – Ish themeluesi i LR-PDSH-së, Neshat Ademi, për shkaqe të mosmarrëveshjes mes Ziadin Selës, bënë të ditur se Jap dorëheqje të pakthyeshme nga “Aleanca Për Shqiptarët”, përcjell Zhurnal.mk.

Në vijim ua sjellim njoftimin e tij:

-Isha njëri nga themeluesit e Lr Pdsh !

Të nderuar miq,shok,familjar, e në veçanti ju që më mbështetët në ditët më të vështira gjatë themelimit të strukturave në 24 vendbanime në Komunën e Sarajit!, kisha dëshirë të ju informoj për dorëheqjen time si njëri nga themeluesit e ASH në saraj në vitin 2014 !

Arsye kryesore për Dorëheqjen time ka të bëjë direkt me Ziadin Selën !,në detaje nuk dua të hy !!!,…shokët e mi më të afërt dhe dëshmitarët e din shumë mirr !

Por shkurt e shqip: “Ti Ziadin Sela je PREVARANT” asgjë tjetër !!!,mjafton kjo fjalë se brenda bien të gjitha !…
Por shëndosh jeta vazhdon, por po ta bëj me dije nuk do ta le k’shtu As ty,se nuk ua lash as atijve dy tjerëve para teje!

Kur u largova nga një kryetar partie që menjëherë pas zgjedhjeve 2011 e mbylli partin., e bëra një lutje por jo publikisht ndërsa Sot po të njëjtën lutje do ta bëj publikisht…O Zot nëse ka nijet të mirë dhe të pastër ndihmoje Ziadin Selën, nëse ka nijet dhe qëllim të keq parandaloje me koh !…Amin.

Prej Sot më ke kundërshtar politik !
Shihemi në Saraj me 12 prill nëpërmjet rezultatit!

me respekt,
Neshat Ademi

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...