Kosovë

Ka rënë numri i të burgosurve

Numri i të burgosurve në Kosovë ka rënë dukshëm, e në disa qendra korrektuese thuajse edhe është përgjysmuar.

Mirëpo sipas drejtorit të burgjeve të Kosovës Nehat Thaqit, është edhe shtimi i kapaciteteve, shkak pse disa burgje kanë më pak të burgosur.

Kjo po thuhet se po ndodh për shkak të mosfunksionimit stabil të gjykatave.

Këshilli Gjyqësor ka konfirmuar se tashmë është normalizuar gjendja në të gjitha gjykatat e Kosovës dhe ka filluar trajtimi i lëndëve.

Related posts

Goditjet e fundit që mori Kosova për liberalizimin e vizave

admin

Bie numri i rasteve aktive me covid-19 në Kosovë

admin

Kosova nderon me medalje Presidentin Trump

admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...