Agjencia Zhurnal.mk

Ka vazhduar dezinfektimi në Çarshinë e vjetër të Shkupit dhe sheshin “Skëndërbeu”

Shkup, 22 mars – Nga koordinimi i një angazhimi të përbashkët me Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale”, menaxhuar nga drejtori Abdusamet Shabani , sot u dezinfektua bashkë me Çarshinë e Vejtër edhe Sheshi ” Skëndërbeu”. Sepse pastërtia e hapësirave të tilla është kyçe në luftën kundër përhapjes së virusit dhe zgjerimit të pandemisë.

Ka vazhduar dezinfektimi në Çarshinë e Vjetër të Shkupit dhe Sheshin "Skëndërbeu".Nga koordinimi i një angazhimi të…

Posted by Visar Ganiu – Faqja zyrtare on Sunday, March 22, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...