Agjencia Zhurnal.mk

Kali bënë si i vdekur sa herë që dikush përpiqet ta kalërojë

Kali Jingang përpiqet të luajë i vdekur sa herë që dikush ngrihet mbi të për ta kalëruar, transmeton lajmi.net.

Kali hidhet në tokë sa herë që dikush ose i afrohej, ose ishte montuar nga dikush. Sidoqoftë, shumë aktivistë për të drejtat e kafshëve deklarojnë se kali thjesht nuk po luan si i vdekur, por dëshiron që të mbetet vetëm.

Kafshët kanë qenë gjithmonë pjesë e jetës sonë, qoftë si kafshë shtëpiake ose bashkëpunëtorë. Duhet të ketë një pikë kur një kafshë mund të refuzojë shërbimin dhe të ndalojë së punuari.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!