Kalishti u rreshtua pas Nebi Rexhepit, i pranishëm edhe Agim Nuhiu

Shkup, 6 tetor – Fshati Kalishtë i komunës së Vrapçishtit u rreshtua pas Nebi Rexhepit dhe kandidatit të tyre për këshilltarë në ansamblenë komunale Nevrij Ademin. Në mbështetje të Rexhepit dhe Ademit nga Sllatina prezent ishte Zv/Ministri i drejtësisë Agim Nuhiu.

 

Në fjalë rasti Ministri Nuhiu deklaroj se Bashkimi Demokratik Për Integrim në çdo komunë ka njerëz eminent siç është Nebi Rexhepi në komunën e Vrapçishtit, Nuhiu nuk la pa përmendur përbetimet e BDI-së të cilat komunën e Vrapçishtit do ta transferojnë nga një komunë e izoluar në një komunë për qytetarët.

Related posts

Memishi: BDI-ja e “gjelbërt”, na e ndoti ujin me hidrocentralet

Redaksia

Shilegov: Me “Qytet i mençur – Shkupi” do të kursejmë 1,3 milion euro

D V

Bexheti i përgjigjet pyetjes së qytetarit se a ka marrëveshje me BDI?!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More