Agjencia Zhurnal.mk

Kallëzim penal ndaj ish-kryetarit të FFM-së për shpërdorim të 2.4 milionë eurove

Shkup, 28 korrik, zhurnal.mk – Policia Financiare ka dorëzuar kallëzim penal kundër 11 personave fizik dhe 14 juridik për shpërdorim të 2.4 milionë eurove në Federatën e Futbollit të Maqedonisë (FFM), në mesin e të cilëve është edhe ish-kryetari i FFM-së, Ilço Gjorgjioski.

Personat fizik dhe kompanitë dyshohen për shoqërim kriminal, larje parash, keqpërdorim të detyrës zyrtare, punë të papërgjegjshme, mashtrim gjatë punës zyrtare, falsifikim ose shkatërrim të librave afarist, bashkëpunim.

Sipas informacioneve të Drejtorisë së Policisë Financiare, me fatura fiktive për shitje të supozuar të mallrave dhe shërbimeve FFM, personat juridikë përfituan pasuri të paligjshme.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!