Agjencia Zhurnal.mk

Kallëzim penal për dy të rinj nga Tetova

Tetovë, 17 maj– SPB Tetovë ka ngritur kallëzim penal kundër M.M. (18) dhe B.GJ. (17) që të dy nga Tetova, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “dhunë”, transmeton Zhurnal.

Më datë 07.04.2019 në një diskotekë në Tetovë të akuzuarit kanë sulmuar fizikisht J.I. (23) dhe GJ.J. (23).

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...