Agjencia Zhurnal.mk

Kameramani shqiptar në Amerikë tash pjesë e TV-së internacional

Nikolin Dodaj tashmë është një personazh mjaft i njohur dhe i komentuar shumë sidomos për fotot dhe videon e bukura që ai realizon me artistët e njohur shqiptarë në Amerikë. Ne mësojmë se ai me Eagle Eye Photograhy është pjesë e një ekipi të një televizioni internacional në Amerikë, ku dhe jeton dhe punon duke u lidhur live me Italinë. Kjo është një tjetër arritje e Nikolinit falë pasionit dhe përkushtimit me cilësi që ka për artin e kamerës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...