Kampionati Evropian Hibrid i Shahut 2021

Shkup, 14 tetor – Nga 15 deri më 21 tetor 2021, Kampionati Evropian Hibrid për fëmijë dhe të rinj organizuar nga Federata e Shahut e Maqedonisë me mbështetjen e ShMP “Jahja Kemal”, do të mbahet në ambientet e shkollës.

30 përfaqësues në kategoritë deri në 8, 10, 12, 14, 16 dhe 18 për djem dhe vajza do të përfaqësojnë Maqedoninë dhe do të garojnë me kolegët e tyre evropianë.

Udhëheqës i lojtarëve të Maqedonisë dhe koordinatore kryesore e ngjarjes është Bojana Bejatoviq. Fotot janë nga Kampionati Evropian i Shahut Hibrid 2020.

Related posts

Kontesti Shkup Sofje në agjendën e lartë të Sllovenisë

Z H

Takime të Dimitrovit me Zhak Mer, Liliana Tangi dhe Jorgos Papandreu në Strasburg

D V

Shahpaska: Po bëjmë gjithçka për të lehtësuar jetën e qytetarëve

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More