Agjencia Zhurnal.mk

Kampioni Azem Maksutaj, një baba i përkushtuar!

Krahas angazhimeve të shumta që ka, edhe pse në kohë karantine, kampioni botërorë Azem Maksutaj gjithmonë ndanë kohë edhe për fëmijët e tij, duke ju qëndruar afër për t’i ndihmuar edhe në detyrat e tyre të shtëpisë në shkollë që kanë. Në një foto të siguruar shihet se si Maksutaj qëndron afër djalit të tij për të mësuar dhe ndihmuar atë në kryerjen e detyrave, ndërkohë që në imazhet tjera e shohim kampionin i cili gjithmonë pranë vetes ka fëmijët e tij si në shtëpi, në shëtitje por edhe nëpër pushime.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...