Kosovë

Kanë filluar punimet në rregullimin e parkut në fshatin Golimidoll

Zhurnal Ads

Në kuadër të Planit investiv, ku është paraparë rregullimi hapësirave publike nëpër vendbanimet e komunës sonë, me qëllim të rekreacionit dhe shfrytëzimit të kohës së lirë nga të gjitha grupmoshat, në Bashkësinë Lokale Golemi Doll kanë filluar punimet në rregullimin këndit të lojrave për fëmijë në kuadër të hapësirës parkut të fshatit.

Ky projekt realizohet në vazhdën e rregullimit të hapësirave publike dhe parqeve nëpër vendbanimet e komunës sonë, ku tashmë kanë përfunduar rregullimi i parqeve dhe këndeve të lodrave në fshatin Leran, Bushtran, Tërnavë, Stacion hekurudhor, në rrugën e Gjilanit në Preshevë, në stadiumin e qytetit etj.

Projekti i rregullimit të hapësirave publike do të vazhdojë edhe në vendbanimet tjera të komunës sonë.

Postime të ngjashme

Krasniqi dhe ambasadori gjerman zotohen për mbështetje bizneseve të dëmtuara nga pandemia

admin

Haradinaj s’bashku me kolegët e AAK-së dhurojnë gjak, për nderë të 28 Nëntorit

S.B.

Nis seanca në Kuvendin e Kosovës: Problemet e banorëve shqiptarë në ren dite

H S
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...