Agjencia Zhurnal.mk

Kartela pagesore prej 6.000 denarë do të marrin pensionistët, të papunët dhe studentët

Shkup, 27 shtator – Qeveria do të japë kartela pagesore “blej në shtëpi” për 280.000 qytetarë të shtetit në një vlerë totale prej 27.6 milion euro. Pensionistët, qytetarët nga kategoritë e prekshme, studentët do të marrin kartela pagesore prej 6.000 denarë.

Kryeministri Zoran Zaev njoftoi masat nga paketa e katërt e masave anti-krizë, njëra prej tyre është masa për kartelat pagesore

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...