Kasami: “Çdo ditë, shumë e më shumë qytetarë, përqafojnë idenë për ndryshim”

Shkup, 12 tetor – Për çdo ditë qytetarët shumë e më shumë përqafojnë idenë për ndryshimin në Tetovë!

Takim me qytetarë në Çarshinë e Epërme”, ka deklaruar kandidati i BESËS për Tetovën, Bilall Kasami.

Related posts

Shërbimet publike dhe transparenca/ Teuta Arifi: Komuna është në shërbim të qytetarit!

Z H

Shilegov: Shkupi po bëhet me zonën më të madhe të këmbësorëve në Europë

Z H

Kasami: Kërkojmë investime që të rinjtë të punësohen dhe të kenë të ardhme në vendlindje

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More