Agjencia Zhurnal.mk

Kasami: Rinistët janë forca e BESËS, platforma ‘Mundemi’ u kushtohet më shumë të rinjëve

Shkup, 29 qershor – Bartësi i listës zgjedhore në njësinë numër 6, kreu i Besës Bilall Kasami së bashku me të rinjtë e Besës kanë shpërndarë platformën politike të koalicionit ‘Mundemi’.

“Rinia për NE ka një rol të veçantë dhe për këtë arsye një pjesë të madhe të platformës ia kemi kushtuar të rinjve tanë”, ka shkruar Kasami.

Me rinistët e Lëvizjes BESA shpërndamë fletushka për qytetarët për t'u njoftuar me platformën e koalicionit 'MUNDEMI'….

Posted by Bilall Kasami on Monday, June 29, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...