Kasami viziton tregun e gjelbërt në Tetovë: Zgjidhja për tollovinë me makinat, parkingu nëntokësor!

Shkup, 7 tetor – “Dita e enjte gjithmonë të kujton ditën e pazarit. Sot Tregu i gjelbërt është një vend i lënë pas dore, i cili vetëm na kujton tollovinë me makinat dhe mungesën e parkingut. Zgjidhja është parkingu nëntokësor!”

Shkruan Kasami në facebook.

Related posts

Arifi: Zhvillimi urban i Tetovës parasheh koncept të ri për shesh dhe estetikë më të mirë të qytetit

D V

Këshilli Rinor Lokal pret Teuta Arifin!

D V

Bexheti i përgjigjet pyetjes së qytetarit se a ka marrëveshje me BDI?!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More