Agjencia Zhurnal.mk

Kekenovski i propozon qeverisë të ndihmojë secilën familje me nga 500 euro

Shkup, 21 mars – Koalicioni “Asnjëherë Veriore – vetëm Maqedoni” ka filluar promovimin e një masë tjetër të një pako propozimesh qeverisë në lidhje me gjendjen e Korona virusit.

Duke folur në emër të koalicionit, Jove Kekenovski nga Fronti për Maqedoninë Demokratike (FRODEM) i kërkoi qeverisë të ju dalë në ndihmë qytetarëve dhe atë me nga 500 euro për familje.

Kekenovski gjithashtu tha se Banka Popullore nuk ka vepruar në mënyrë racionale dhe në interes të bashkëqytetarëve të saj në këtë krizë, dmth nuk ka urdhëruar që bankierët të shtyjnë kreditë dhe kamatat ashtu si vepruan vendet më të pasura në botë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!