Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

nga D V

Dollari amerikan këtë të mërkurë më 10 korrik, blihet me 92.1 lekë dhe shitet me 93 lekë.

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.8 lekë dhe shitet me 100,6 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 102.3 lekë dhe shitet me 103.3 lekë.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More