Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

Këshilli buxhetor qytetar “Bashkësia ime, vizioin im”

Zhurnal Ads

Shkup, 16 shtator – Zhurnal.mk – Në Parkun e Qytetit në Shkup sot do të mbahet Forumi buxhetor qytetar “Bashkësia ime. Vizioni im”.

Forumi organizohet nga Shoqata për mbrojtjen e mjedisit jetësor E.D.E.N. në bashkëpunim me aktivisten për mbrojtjen e kafshëve dhe mjedisit jetësor dhe anëtare e Këshillit të Qytetit të Shkupit, Dragana Vellkovska.

Në forum, i cili do të moderohet nga profesori i ekonomisë Branimir Jovanoviq, do të diskutohen një sërë propozimesh “Për qytet të gjelbër dhe human” siç janë kuzhina popullore për kategoritë e ndjeshme sociale të qytetarëve, qendra e resurseve për prindër vetushqyes dhe fëmijë të familjeve me një prind, ndihmë përkatëse për punonjësit kulturorë, rritje e përqindjes së infrastrukturës cilësore për biçikleta dhe masa për stimulimin e formave alternative të transportit, përfshirjen e vendosësve joformalë me mbeturina në sistem dhe stimulimin e selektimit të mbeturinave në ndërtesat banesore,…

Propozimet të cilat do të dalin nga forumi do t’i dorëzohen kryetarit dhe Këshillit të Qytetit të Shkupit që të përfshihen në propozim-buxhetin për vitin 2021 për të cilin Këshilli i Qytetit të Shkupit duhet të votojë në fund të këtij viti.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Osmani – Morton: Mbretëria e bashkuar mbetet aleat i NATO-s dhe mik i yni

Z H

‘Nuk do të ishte e mençur të ndryshojmë pozicionin’, theksojnë nga MPJ bullgare

T E

MSH: Nuk ekziston asnjë urdhëresë për ndalesë fotografimi nëpër institucionet shëndetësore

T E

Buçkovski niset për në Sofje, a do të arrijë t’i “pajtojë” dy vendet?

Z H

Serbia: Bllokimi i Maqedonisë së Veriut do të ndikojë edhe në bisedimet Kosovë-Serbi

Z H

Sot para deputetëve ligje nga arsimi dhe borxhi nga BB për përballje me Kovid-19

B M
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...