Këshilli Rinor Lokal pret Teuta Arifin!

Shkup, 30 shtator – Këshilli Rinor Lokal pret Teuta Arifin!

Blerim Osmani shkruan:

Meqë përpos profesionit si jurist, unë i takoj edhe botës së artit, do të doja të citoj fjalët e aktorit amerikan, Joe E. Lewis, i cili thotë: “Ju jeni vetëm një herë i ri, dhe nëse punoni si duhet, një herë është e mjaftueshme”.

Qendra Rinore e hapësirës socio-kulturore dhe Këshillit Rinor lokal në Tetovë 

Related posts

Idri Istrefi apelon organet e rendit të kenë kujdes: Jemi të sigurtë në fitore, do t’i zbardhim keqpërdorimet e Ramiz Merkos

D V

Ganiu paralajmëron kalldërm të re dhe vitrina të reja në Çarshi të Shkupit

D V

Kasami nga Çarshia e Epërme: Parkingjet në Tetovë do t’i bëjmë pa pagesë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More