Agjencia Zhurnal.mk

Kështu duken sot vajza e Zhades dhe Latifes nga seriali Kloni

Nganjëherë të duket sikur ishte dje kur vraponim për ta parë në TV serialin Kloni, por në fakt kanë shkuar shumë vite dhe tani jemi në 2020!

Dhe fëmijët që patën role të rëndësishme në këtë serial dhe që morën minutazhë të madhe janë të rritur tani. Disa prej tyre janë aktorë dhe disa prej tyre nuk ia dolën që të bënin famë dhe thjeshtë u zhdukën nga syri i publikut.

Pas një kërkimi në internet, ne në Gazeta Express i gjetëm dy fëmijë që të gjithë i mbajmë mend mirë nga seriali Kloni, falë paraqitjes së tyre aty, transmeton Gazeta Express. Sigurisht do të befasoheni kur të shihni më poshtë se si duken sot vajza e Zhades dhe Latifes nga seriali Kloni.

Carla Diaz

11 vjeç / 29 vjeç

Sthefany Brito

14 vjeç / 32 vjeç

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...