Këto janë ‘veturat më të mira, tani të harruara’ gjermane – të cilat pushtuan kopertinat e revistave të automobilave gjatë viteve 2000

nga D V

Fillimi i viteve 2000 na dha shumë makina interesante nga Gjermania nga të cilat kompanitë prodhuese fituan para të mëdha.

Siç edhe dihet, ato përveç parave të mëdha, kanë bërë kompanitë e famshme.

Gjithashtu, ato kanë “pushtuar” vazhdimisht edhe kopertinat e revistave të automobilave.

Ajo që i bënte këto makina të dëshirueshme nuk kishte të bënte gjithmonë me dimensionin e vetëm të performancës.

Ndonjëherë ishte një ngjyrë specifike e bojës, një detaj që kap karakterin e epokës së automobilave, apo edhe thjesht një pjesë e veçantë.

2000 Porsche 911 Millennium Edition
2002 BMW 330Ci Clubsport
2006 BMW 320SI
2003-2006 BMW E46 330i ZHP
2006 Audi B7 S4 25 Quattro
2002 Audi TT ALMS
2003-2005 Audi A3 Sportback 3.2 VR6 Quattro
2007 Volkswagen GTI dhe GLI Fahrenheit Edition
2003 Volkswagen GTI
2014 Volkswagen Beetle GSR

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More